Beautyful Női Magazin


KÍVÁNCSI VAGY A JÖVŐDRE?

Hívd élő jósdánkat! 06 90 189 004 (A hívás ára 362 Ft + ÁFA / perc)
Hívható T-mobile, Pannon és vezetékes hálózatokból minden nap 9-23-ig.


PÁRHOROSZKÓP, PÁRKAPCSOLAT-JÓSLÁS


A párkapcsolatok elemzése, a szerelem talán a legkeresettebb témája a horoszkópkészítésnek, kártyajóslásnak.

Azonban a kérdésfeltevéstől is függ, hogy melyik típusú jóslás ajánlható!


Lehetőségek:

1. Összeillés vizsgálata két horoszkóp összevetésével, ez az ú.n. szinasztria-horoszkóp.

Ha mindkét fél születési perce ismert legalább negyedórás pontossággal, fel lehet tárni, mennyire illenek össze, milyen hatást gyakorolnak egymás életére, munkájára, várható-e hosszútávú kapcsolat (házasság, együttélés), milyen karmikus erők működnek kettejük között.

2. A kapcsolat jelenlegi helyzetéről a Tarot-kártya adhat tájékoztatást, az ú.n. kapcsolat-kirakásból kiderül, hogy a partnerek hogyan gondolkodnak egymásról, mit éreznek egymás iránt, hogyan viselkednek a másikkal szemben.

3. Az születési horoszkóp alapján készített éves előrejelzésből kiderül, hogy a kérdező abban az évben mennyire lesz szerencsés a szerelemben, házasságban, várható-e fontosabb esemény ezen a területen pl. házasságkötés, válás, gyermek születése, új szerelmi kapcsolat.

4. Ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy konkrét személlyel kapcsolatban mi várható mostanában vagy hosszútávon, erre a kártyajóslás a legalkalmasabb. (Tarot-jóslás a kínai I Ching módszerrel kombinálva.) Ha döntenünk kell, az ún. Döntéskirakás megmutatja, mi történik időrendben akkor ha "így" és akkor, ha "úgy" döntünk. Azt is meg lehet kérdezni a kártyától, hogy milyen hozzáállás, viselkedés vezet el minket leghamarabb célunkhoz, mik a kilátások. Erre való az ú.n Út kirakás a Tarotban.

Ha írásos elemzést, jóslást szeretne, küldjön e-mailt a beautyfulmagazin@citromail.hu címre. A párhoroszkóp ára 15000 Ft, a kártyajóslásé 5000 Ft.

Ha telefonon szeretne választ kapni, hívja élő jósvonalunkat:

06 - 90 - 189 004

A hívás díja 360 Ft + ÁFA / perc

Hívható T-mobile, Pannon és vezetékes hálózatokból 9-23 óráig.

(Vodafone-ról és UPC-ről hívja ezt: 06 - 90 - 603 530) Ennek ára 400 Ft + ÁFA/perc.